Luuk Tuinder


Luuk TuinderLuuk Tuinder begon zijn muzikale loopbaan als organist, maar ontwikkelde zich later als zanger, en behaalde in 1990 zijn diploma docerend musicus aan het Groninger conservatorium. Al meer als 20 jaar is hij tevens koordirigent. 
 
Momenteel is hij werkzaam als dirigent van 2 koren, waar hij ondermeer werken van Mozart, Rossini, Gounod en Fauré mee uitvoerde. 
 
Hij is als zanger verbonden aan het groot omroepkoor en Capella Frisae, heeft een uitgebreide lespraktijk en werkt regelmatig mee als solist aan koorconcerten. Regelmatig wordt hij ook gevraagd solistisch een bijdrage te leveren aan cantatediensten in Groningen, Veendam en Assen. Als dirigent leidde hij de afgelopen jaren cantatediensten in diverse plaatsen in Groningen en Drenthe en een aantal meer omvangrijke koorwerken met orkestbegeleiding.

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 15 maart onder de toren en op donderdag 19 maart tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter