Rondom de vieringen

De Protestantse Gemeente te Vries nodigt u allen hartelijk uit bij de zondagse vieringen. Weet u welkom!
(U kunt onze kerkdiensten ook live of later volgen via Kerkomroep.nl. Klik op deze link, kies plaatsnaam Vries, kies vervolgens de datum van de dienst die u wilt beluisteren)

VIERINGEN AUGUSTUS

Zondag 25 augustus 09.30 uur mw. Esther de Vegt
De tekst vandaag (Lucas 13:22-30) gaat over wel of niet gered worden. Het klinkt als een dreiging: 'pas op!' Maar is het wel zo zwart/wit?

Orde van dienst
Lied 276 Welkom Votum en groet Gebed Zingen: Bless the lord Moment met de kinderenLied: ‘Wij gaan voor even uit elkaar’ Gebed van de zondag Schriftlezing: Lucas 13:22-30 Lied 990: 1, 2, 3 Overdenking Orgelspel Lied 990: 4, 5, 6 Dankgebed en voorbeden Inzameling Lied 969 Zegen Slotlied: lied 425

VIERINGEN SEPTEMBER

Zondag 01 september 09.30 uur ds. Marga Baas uit Groningen

Zondag 08 september 09.30 uur mw. Esther de Vegt Jeugddienst met Just4U

Deze dienst wordt geheel verzorgd door de band Just4U uit Hoogeveen. Ik zou je het liefst in een doosje willen doen. Als wij mensen iets belangrijk vinden en willen bewaren, stoppen we het vaak in een doosje. Of het nu je sieradendoos is of die online box voor je afbeeldingen en video’s; ze zijn beide bedoeld om ze niet kwijt te raken. Hoe bewaart God eigenlijk belangrijke dingen en welke richting wil hij daarmee geven?

Zondag 15 september 09.30 uur ds. Bert Altena Viering Maaltijd van de Heer

Zondag 22 september 09.30 uur ds. Bert Altena/mw. Esther de Vegt  STARTZONDAG

Zondag 29 september 09.30 uur ds. Bert Altena

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 15 september onder de toren en op donderdag 19 september tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.