Wij gaan trouwen

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd.
Zoek je een mooie trouwlocatie, dan kun je bij ons in de Dorpskerk terecht. Wil je daarnaast een kerkelijke viering bij jullie huwelijk of relatie, dan kun je het beste contact zoeken met dominee Bert Altena. Hij kan je meer vertellen over de mogelijkheden. Er zijn diverse vormen mogelijk om je huwelijk te markeren. Een kerkelijke viering voegt iets toe. Graag denken we met jullie mee...

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 21 oktober onder de toren en op donderdag 25 oktober tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.