zondag 04 februari 2018

Expositie 40-dagentijd 'Onvoorwaardelijke liefde'


Vanaf 14 februari tot en met Pasen, is er een expositie in het koor van de kerk en onder de toren. In 7 doeken worden de thema's van de zondagen in de 40-dagentijd en Pasen uitgebeeld. Hoofdthema is 'Onvoorwaardelijke liefde. De verbeeldingen zijn door 7 verschillende mensen geschilderd. Als leiddraad is gebruik gemaakt van de liturgiegids van Kerkinactie.

zondag 04 februari 2018

Start nieuwe Alpha in Vries


alphacursus.jpgWat is Alpha? 
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.   

  Lees Meer

maandag 19 februari 2018

18 maart 15.00 uur Bach Ensemble Vries in de Bonifatiuskerk


bachensemble_vries.jpgMissa Dolorosa 
 
Om passiemuziek te beluisteren hoef je niet persé naar de Mattheus- of de Johannespassion van Bach te gaan. Ook vele andere componisten hebben ontroerend mooie muziek voor deze tijd geschreven. Van Antonio Caldara, de Italiaanse barokcomponist, wordt de Missa Dolorosa uitgevoerd, een prachtige mis met een sterk dramatisch karakter, die past in de weken voorafgaand aan de stille tijd voor Pasen. 
Toch kan Johann Sebastiaan Bach natuurlijk niet ontbreken in een concert van het Bach Ensemble en daarom staat ook Bachcantate BWV 127 'Herr Jesu Christ,wahr Mensch und Gott' op het programma. Dit concert wordt uitgevoerd door orkest en koor van het Bach Ensemble Vries en professionele solisten o.a. uit Groot Omroepkoor. Dirigent Luuk Tuinder heeft de muzikale leiding.  

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 18 maart onder de toren en op donderdag 22 maart tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter