boom_dorpskerkwebsite2.jpgWelkom op de website van de Protestantse Gemeente te Vries.
Met informatie over de kerk, nieuws, activiteiten in onze gemeente, over wie wij zijn en meer. Het spreekt voor zich dat u van harte bent uitgenodigd contact met ons op te nemen voor meer informatie.
U bent altijd welkom in één van onze kerkdiensten, onze vestiging is elke zondagochtend open. Ook op donderdagochtend is de Dorpskerk open, voor een ogenblik bezinning of om in alle rust rond te kijken.

Heeft u opmerkingen, vragen, reacties? Neem dan vooral contact met ons op!

Actie Kerkbalans 2015

Informatie? Klik hier

printervriendelijk   genereer een pdf van dit bericht

Alle gemeenteleden van de Protestantse Gemeente te Vries worden van harte uitgenodigd voor de gemeenteavond op

woensdag 29 oktober 20.00 uur

in het Ontmoetingshuis

Onderwerp:Invulling vacature predikant

Wilt u alvast 'digitaal' kennis maken met de kandidaat, dan kan dat via zijn
website

printervriendelijk   genereer een pdf van dit bericht

Deze website is gerealiseerd met e107, die beschikbaar is gesteld onder de voorwaarden van de GNU GPL licentie.