boom_dorpskerkwebsite2.jpgWelkom op de website van de Protestantse Gemeente te Vries.
Met informatie over de kerk, nieuws, activiteiten in onze gemeente, over wie wij zijn en meer. Het spreekt voor zich dat u van harte bent uitgenodigd contact met ons op te nemen voor meer informatie.
U bent altijd welkom in één van onze kerkdiensten, onze vestiging is elke zondagochtend open. Ook op donderdagochtend is de Dorpskerk open, voor een ogenblik bezinning of om in alle rust rond te kijken.

Heeft u opmerkingen, vragen, reacties? Neem dan vooral contact met ons op!

Programma activiteiten najaar 2014

U kunt hier het programmaboekje downloaden

printervriendelijk   genereer een pdf van dit bericht
 Activiteitenkrant Assen seizoen 2014/2015

U kunt hier de activiteitenkrant Assen downloaden. Hier staan ook de winteractiviteiten van de Protestantse Gemeente te Vries in vermeld.

printervriendelijk   genereer een pdf van dit bericht

Deze website is gerealiseerd met e107, die beschikbaar is gesteld onder de voorwaarden van de GNU GPL licentie.